3 ian. 2010

Michael Jackson “sburătorul”

Cu câteva săptămâni în urmă, se zvonea că Michael Jackson plănuia să facă “This Is It“, o serie de spectacole live etichetate ca şi cea mai mare revenire din istoria muzicii, o experineţă de neuitat pentru orice fan. Iar, ca să atingă acest lucru, Michael trebuie să scoată câţiva aşi de pe mânecă cu acte de iluzionism, spun sursele. Aşa că Regele Pop-ului lucrează cu David Copperfield pentru a-şi lua zborul într-un act de levitaţie spune ziarul The Sun, via HollywoodRag.

Determinat să nu piardă momentul acesta, cântăreţul a pornit pe calea grea şi remarcabilă de a face acest tur de spectacole, care vor începe în această vară, o experienţă pe care nimeni nu va fi capabil să o uite. Un act de levitaţie va fi inclus în aceste spectacole, în care îl vom vedea pe Michael plutind deasupra scenei şi apoi aterizând într-un punct fix. Pentru a fi posibil acest lucru Michael a vorbit cu stimatul iluzionist David Copperfield şi cei doi s-au pus deja din greu pe lucru ca să vadă ce este de făcut cu ideea lui Michael.

“Michael şi David sunt prieteni apropiaţi de ani de zile. Michael este un mare fan al magiei şi a văzut toţi marii iluzionişti în Vegas de-a lungul anilor. Are câteva planuri foarte clare despre ceea ce vrea ca să fie inclus în show-ul lui şi simte că David este omul care îl poate ajuta ca aceste lucruri să se întâmple.”, spune o sursă anonimă, dar foarte bine informată.

Acelaşi ziar britanic mai susţine că spectacolele lui Michael vor mai conţine un elefant adevărat în “secţiunea junglă”, tot inclus în intenţia de a face revenirea cea mai spectaculoasă pe care industria muzicii a văzut-o până acum. “Nu este doar muzica pentru Michael, şi spectacolul contează la fel de mult. Levitaţia va fi ceva special. El speră să facă cel mai spectaculos show. Pentru secţiunea junglă, vrea să călărească un elefant african cu pantere legate în lanţuri aurii. Papagali şi alte păsări vor zbura în spatele lui. Dacă totul merge conform planului va fi spectaculos.” spune un alt spion pentru aceeaşi publicaţie.

Nu putem decât să-i urăm succes Regelui şi să sperăm că nu va avea rău de înălţime.

Top 1

Acest blog se poate gasi in YAHOO SEARCH! pe primul loc,din 1.200.000milioane de site-uri!

Da-ti link-ul blogului mai departe sa creasca blogul.