5 ian. 2010

Toni Tecuceanu de la "Cronica Carcotasilor" a murit din cauza gripei noi

Actorul, in varsta de 37 de ani, a murit marti dimineata, la ora 03.00, la spitalul "Matei Bals" din Bucuresti. Decesul a survenit in urma unor complicatii la plamani, dupa ce a contractat virusul AH1N1.


Actorul, membru al echipei Carcotasilor de trei ani, a jucat si in sitcomul "La bloc".

Toni Tecuceanu a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda Organizatiei Natiunilor Unite. El se descria ca fiind "un monstru cu sensibilitate de copil, cateodata nervos". Acesta a jucat in mai multe spectacole de teatru, in filme si productii de televiziune.

In 2006, la Gala Tanarului Actor - HOP, Toni Tecuceanu a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier" din spectacolul "Noapte araba".



UPDATE: Actorul, in varsta de 37 de ani, a murit marti dimineata, la ora 03.00, la spitalul "Matei Bals" din Bucuresti. Decesul a survenit in urma unor complicatii la plamani, dupa ce a contractat virusul AH1N1.
tAGurI: ToniTecuceanu, gripa noua, decese

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Adrian Streinu Cercel, a declarat ca Toni Tecuceanu a fost in ultima saptamana in coma controlata.

Streinu Cercel a adaugat ca actorul s-a prezentat la spital a treia zi de la infectarea cu virusul gripei noi.

Toni Tecuceanu era sanatos, fara complicatii cronice. In cazul lui, sistemul imunitar a rectionat haotic si in loc sa lupte cu virusul a atacat de fapt organismul.

In presa s-a scris ca Toni Tecuceanu suferea de boala plamanului alb sau sindromul A.R.D. - Acute Respiratory Distress.

A.R.D.se dezvolta intr-un timp extrem de scurt, 78 de ore, la cei infestati cu temutul virus pandemic AH1N1.

Infectarea cu A/H1N1 ar fi cauzat se pare un edem pulmonar si a ingreunat astfel vascularizarea plamanilor, iar mai apoi a dus la lipsa de oxigen pentru acestia.

Actorul, membru al echipei Carcotasilor de trei ani, a jucat si in sitcomul "La bloc".


SURSA:ah1n1.ro